Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!!

Gepubliceerd op 24 december 2020 om 15:06

2020...

 

Het jaar begon goed met in januari 3 hele toffe feesten en met het vooruitzicht op meer super toffe gigs in het eerste half jaar. Helaas konden we dit vanaf maart allemaal in de prullenbak gooien.. Het Covid-19 virus kwam om de hoek kijken en in een klap viel het jaar in duigen.. Afgelopen zomer was er dan toch nog wel een klein hoogte puntje. De maatregelen werden iets versoepeld en zo konden we 2 groep 8 feestje en een sweet 21 realiseren. Daarna ging helaas alles weer op slot..

Toch wilde ik niet stil gaan zitten en wilde ik van mezelf laten horen. En zo ben ik op het idee gekomen om live te gaan draaien op Facebook en Instagram! Op 24 oktober ben ik begonnen met 'DJ Gerco Live'. Ondertussen ga ik vanavond op Kerstavond voor de 4e keer live met een Hardstyle Christmas Edition en de 5e livestream staan ook al gepland voor 30 december 'De 2020 Recap'. Verder heb ik ook dit jaar nog 2 live setjes gedraaid voor de horeca in de gemeente Woensdrecht. Een heel leuk initiatief van BPM Works uit Huijbergen om geld in te zamelen voor de lokale horeca. 

 

Al met al is het jaar 2020 niet een al te best jaar geweest en hopen we dat het nieuwe jaar meer gaat brengen. Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien in jullie achtertuin, café, club, restaurant, zalencentrum, evenement, etc..

 

Ik wens jullie allen hele fijne Kerstdagen en een gelukkig maar vooral een gezond 2021!!

Tot snel!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.